Sappe

Grape

Okus slatkog grožđa i bitova osvježavajućeg Aloe Vere probudit će vaša osjetila. Slatki sok od grožđa čini s ljekovitim sile Aloe Vere savršenu kombinaciju za ljetno osvježenje. Karakteristični ukus napravljen originalnim receptom revitalizira um i tijelo i ima blagotvoran učinak na vaše zdravlje i stanje. Najbolje ćete uživati ​​u ovom jedinstvenom piću ohlađenog u elegantnoj boci s karakterističnim zelenim pečatom. Pogled na količinu komadića Aloe Vere u boci će vam reći da je pravi izvorni.

Apple

Zamislite kombinaciju tradicionalnog okusa Aloe Vera pića s okusom jabuke i egzotičnog cimeta. Aloe Vera dobiva novu dimenziju osvježavajućeg napitka kombinacijom ovih dvaju tradicionalnih ukusa. Piće će vas osvježiti i ispuniti s minimalnom količinom kalorija, te učiniti uslugu vašem zdravlju i imunitetu. Aloe Vera mješoviti napitak s okusom jabuka i cimeta iznenadit će vas harmonijskim okusom i stimulirajućim djelovanjem na vaše tijelo.

Peach

Nova dimenzija aromatiziranih napitaka Sappe! Juicy komadi aloe vere s nepogrešivim mirisom svježih bresaka će vas impresionirati! Breskva je simbol ljeta i piću Sappe Aloe Vera donosi novu dimenziju. Dopustite da vas obuzmu valovi mašte s ukusom koji simbolizira ljeto. Neka vas slatki, ukusan okus bresaka zavede!

Lime

Uživajte u originalu sa svježinom limete. Ukusni dijelovi aloe vere u osvježavajućem napitku s sokom svježih limeta koji osvješavaju tijelo i um. Dobar izbor sirovina i dugogodišnja tradicija u proizvodnji osvježavajućih bezalkoholnih pića okupljaju se na novi način u koji se cijeli svijet zaljubio. Ljekovita moć aloe poznata je čovječanstvu stoljećima. Sada se kombinira s okusom limete, stvarajući savršen sklad okusa za svaki dan. Ako ste u potrazi za osvježenjem tijekom vrućih mjeseci, Sappe Aloe Vera začinjena limetom je pravi izbor.

Strawberry

Novo u ponudi. Osvježavajući bezalkoholni napitak sa komadićima aloe vere i okusom jagode