info@sb-dalmatino.hr
Kontaktirajte nas

Hladna priprema povrća

Program hladne pripreme povrća – sastoji se od pranja, guljenja i vakumiranja povrća

Povrće pakirano od 1kg do 10kg 

Rok trajanja je 10 dana 

Potrebno skladištiti povrće na temperaturi od +2 do +5 celzijevih stupnjeva ✔

Jednostavnija priprema jela u kuhinji 

Ujednačena kvaliteta povrća 

Olakšana kontrola i inventura 

Krompir

  • cijeli
  • rezan na ploške (od 2mm do 10mm)

Luk crveni

  • cijeli
  • rezan na ploške (od 2mm do 10mm)
  • rezna na kockice (od 4x4mm do 10x10mm)

Luk ljubičasti

  • cijeli
  • rezan na ploške (od 2mm do 10mm)
  • rezan na kockice (od 4x4mm do 10x10mm)

Mrkva

  • cijela
  • rezana na ploške (od 2mm do 10mm)

Češnjak

  • cijeli

Paprika roga

  • cijela
  • rezana na 1/2, 1/4, 1/3

Tikvica

  • cijela
  • rezana na ploške (od 2mm do 10mm)

Balancana

  • cijela
  • rezana na ploške (od 8mm do 15mm)

INFORMACIJE

Ulica 112. brigade HV 15,
HR-23241 Poličnik
info@sb-dalmatino.hr

PROIZVODI I USLUGE

© 2025 · SB Dalmatino d.o.o. v1.0.1.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram