Hladna priprema povrća
Program hladne pripreme povrća – sastoji se od pranja, guljenja i vakumiranja povrća
Povrće pakirano od 1kg do 10kg
Potrebno skladištiti povrće na temperaturi od +2 do +5 celzijevih stupnjeva ✔
Jednostavnija priprema jela u kuhinji
Ujednačena kvaliteta povrća
Olakšana kontrola i inventura
Krompir
- cijeli
- rezan na ploške (od 2mm do 10mm)
Luk crveni
- cijeli
- rezan na ploške (od 2mm do 10mm)
- rezna na kockice (od 4x4mm do 10x10mm)
Luk ljubičasti
- cijeli
- rezan na ploške (od 2mm do 10mm)
- rezan na kockice (od 4x4mm do 10x10mm)
Mrkva
- cijela
- rezana na ploške (od 2mm do 10mm)
Češnjak
Paprika roga
- cijela
- rezana na 1/2, 1/4, 1/3
Tikvica
- cijela
- rezana na ploške (od 2mm do 10mm)
Balancana
- cijela
- rezana na ploške (od 8mm do 15mm)